Sunday, February 19, 2012

plõks

Korjasin laagrist vist nohu endale... kõrv teeb plõks                     plõks               plõksplõks                          ja nii edasi. Olen vahepeal ära unustanud, kui mõnus võib olla teki sees istumine. Sall kaelas, tekk ümber ja... ainult tee on puudu. Tudusin täna olulise momendi maha, kus oleks saanud mingite inimestega lähemalt tuttavaks ja koos koolitööd teha. Homme on lõbus tähtaeg. Peab midagi uurima ja mingeid materjale korjama ja loogilist juttu ajama. Õnneks ei ole loenguid homme.
Huvitav, kas plõksuva kõrvaga tohib trompetit harjutada?
Uue pilliga laagris ei olnudki väga hull. Võibolla proovin võrdlusmomendiks oma enda pilli. "Uuel" pillil on palju plusse aga kui nupud/pumbad nii kergesti käivad, lähevad hoopis sõrmed sõlme ja lippavad ees minema. Häälestumisprobleemid olid kohati, kuigi mitte orkestris mängides vaid katsetel ühe poisiga jämmida, ei suutnud oma pilli tema pilli järgi häälestada. Tal oli ukulele... miks ma üldse üritasin :-D
Naljakas... laagris jäi iga kord süüa üle ja ma viimase söögikorra ajal otsustasin, et küsin kaasa. Viisin oma toidukarbi ja sain kartulit ja kastet kurgi ja lihaga - nämma. Ühele toredale tegelasele näitasin, et vaata kui kaval ning ta pistis mulle veel paar pirni, mis oli söögi kõrvale pakutud, pihku. Praegu läheb viimane pirn, mis sobib valusa kurgu ja kinnitursunud nina juurde väga hästi -ei pea kaua närima ja läheb hästi alla, pluss on maitsev.
Täna näidatakse kell 10 etv pealt Sherlockit. Üks ühiselamunaaber on selle sarja fänn, nii tore oleks koos vaadata ja teed juua. Muidu praegu ainult magaks.

1 comment:

  1. Ei tasu igasugust saasta ja jama üles korjata. Nohu on üks eriline jama.

    ReplyDelete