Saturday, February 9, 2013

score

Nii palju segaseid tundeid ja mõtteid on viimasel ajal. Palju on teha ja ma oskan paganama hästi leida vabanduse neid mitte teha... näiteks täna on luuvalupäev - see tähendab, et pole veel jõudnud tolmu võtta, põrandat pühkida ja pesta, pesu pesta, süüa teha... ainult vaimselt siin natuke kohati pingutan. heh... see luuvalupäev olevat ju nii, et raskeid ja koormavaid asju teha ei ole soovitatav. Mida ma siin siis vedelen?

Arvuti teeb koostööd ainult osalise netiühenduse ja kirjutusmasina jagu ja seda on ta teinud peaaegu algusest peale. Seega vaatasin euronicsi mac'i pakkumisi. kõhklema lõin aga küsisin personaalset pakkumist. Maci poed netis minuarust hindu ei näita, muidu vaataks sealt.

Leidsin fb'st kellegi, kellega kohtusin päris ammu. Olin meeldivalt üllatunud aga samas ka mures. Pakkusin talle, et kas sõbraks tahad? Ta vist kunagi tahtis minuga midagi ja ma andsin talle lootust ja siis ütlesin ära, mispeale enam ei suhelnud. Nüüd ei ole vastanud. Las ta siis olla... aga natuke mõtlen, mis oleks kui ja... mida ta mõtleb... ja miks tegelikult...

See orkestri loomine on ikka plaanis ja tekitab paanikat... siianii ei tea, mida ja kuidas peale hakata. Füüsiliselt peab tegutsema juba tuleval nädalal. Mingeid noote on olemas, ühte seadet teen ise. Mõned pillid tuleb veel osta. Pillimängijad otsida - kuulutus teha. Rühmatunnid ja individuaalid planeerida ning kogu punt ühel ajahetkel kokku saada.

Tuleb tegus semester, palju on ees.

No comments:

Post a Comment